Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Token Petroleum Fuarı’nda Yerini Aldı

02.04.2022

Dünyada sektörünün en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarlarından biri olan Petroleum Istanbul’da bu sene Token olarak biz de yerimizi aldık. Türkiye’nin ilk yeni nesil pompa yazar kasası olan Beko 1000 TR’yi ilk kez tanıttığımız fuarda, sektörün önemli oyuncuları ve iş ortaklarımız ile bir araya geldik.

VUK 527 ile uyumlu olarak geliştirilen Beko 1000 TR, içerisinde yer alan bulut tabanlı TokenX Platformu ile tüm satış işlemlerini anlık ve otomatik olarak Gelir İdaresi Başkanlığı’na raporluyor. Tebliğin gerekliliklerini karşılamakla birlikte sektöre birçok yenilik getiren Beko 1000 TR, aynı zamanda Türkiye’nin entegre pos’a sahip ilk pompa yazar kasası olma özelliğini taşıyor. Artık istasyonda opsiyonel olarak pompa yanında kredi kartı ile temassız, çipli ya da manyetik ödeme alınabiliyor ve bu sayede istasyondaki yoğunluğun ve uzun kuyrukların önüne geçiliyor.

Beko 1000 TR ile aynı platformu kullanan Beko 400 TR Android Pos cihazı ile marketteki ödeme işlemleri hızlanıyor. Ortak yazılıma sahip olmaları sayesinde, pompa yazar kasadaki araç plakası, yakıt miktarı ve tutarı otomatik olarak Beko 400 TR’ye aktarılıyor. Bu sayede pompa yanında ödeme dışında, markette de hızlı ödeme yapılabiliyor.

Beko 1000 TR, içerisinde bulunan TokenX Platformu ile istasyonun tek ekrandan yönetilmesine olanak sağlıyor. TokenX web paneli üzerinden tüm satış raporlarına ulaşılabiliyor ve uzaktan vardiya yönetimi yapılabiliyor.

-30o C ile +55 o C arasına, her türlü yağışa ve darbeye dayanıklılığı ile IP54 ve IK08 sertifikalarına sahip Beko 1000 TR, uzun süreli bir kullanım sunuyor.

Ürün hakkında daha detaylı bilgi için ürün sayfasını inceleyebilir ve değişimde Beko 1000 TR ile yerinizi almak ön talep formunu doldurabilirsiniz.