Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Türkiye’de bir ilk: Beko 400 TR

26.05.2020


Token ve Beko ortaklığından Türkiye’de bir ilk: Beko 400 TR Android POS Cihazı! Artık satış, ödeme ve e-fatura işlemleri Beko 400 TR ile tek bir cihazda birleşiyor. İşletmelere karlılık ve verimlilik sunan Beko 400 TR; çift dokunmatik ekranı, Android 9.0 sürümü ve Red Dot tasarım ödüllü tasarımıyla da ön plana çıkıyor. Türkiye’nin ilk çift dokunmatik ekranlı Android POS Cihazı Beko 400 TR’nin, Habertürk gazetesinde yer alan haberine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 
 

Haberi Görüntüle

Ödemeleriniz Artık Daha Hızlı

İnternet alışverişlerinde online ödeme ve mobil cüzdan seçenekleriyle tanışan ve daha sık kullanmaya alışan tüketiciler, aynı kolaylık ve hızı, fiziki ticaretin sunduğu ödeme deneyiminden de bekliyorlar. Müşteriler mağazalarda ödemelerini yaparken, ağırlıklı olarak temassız özellikli banka kartları, mobil bankacılık ve mobil cüzdan uygulamalarını tercih etmeye başladılar.

Basitlik ve hız anlamında öne çıkan karekod ile ödeme gibi birçok yeni nesil ödeme alternatifinin kullanımı yaygınlaşırken, müşterilerimizin ihtiyaç ve alışkanlıklarına hızlı şekilde cevap veriyoruz.