Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Beko Yazar Kasa POS Cihazlarına Özel Destek Uygulaması: Fito

POS cihazı kullanan işletmeler için cihaz ile ilgili destek almak artık çok kolay. Token Finansal Teknolojiler tarafından hizmete sunulan Fito uygulaması, Beko marka yazar kasa POS cihazına sahip olan işletmelerin işlerini kolaylaştırıyor. Beko marka yazar kasa POS cihazı kullanan işletmeler, Fito ile cihazlarıyla ilgili birçok işlemi mobilden yapma avantajına sahip oluyor. Peki, tam olarak Fito nedir ve Fito uygulaması ne için kullanılır?

Fito Nedir?

Fito, Beko yazar kasa POS cihazı kullanan işletmelere özel olarak geliştirilmiş bir cihaz yönetimi ve destek uygulamasıdır. Beko marka yazar kasa POS cihazları için hazırlanan bu uygulama sayesinde işletmeler, ödeme cihazları konusunda her türlü desteğe akıllı telefonları üzerinden ulaşabiliyorlar. Eğer Beko yazar kasa POS cihazlarından birini kullanıyorsanız Fito ile çok daha avantajlı olabilirsiniz.

Fito, POS cihazınız hakkında servis süreçlerini yönetebilme, kullanım konusunda destek alabilme ve banka POS başvurularını yapabilme gibi çeşitli imkânlar sunan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde cihazınızın kesintisiz bir şekilde çalışmasını ve olası arızaların hızlı bir şekilde çözülebilmesini sağlayabilirsiniz.

Fito Uygulaması Ne İşe Yarar?

Akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz Fito, Beko yazar kasa POS’larınızdan daha fazla verim alabilmenize yarar. Olası problemler karşısında mağdur olmamak adına Fito’yu kullanabilir, cihazınızla ilgili tüm problemleri kolayca çözebilirsiniz. Uygulama içerisindeki kullanım rehberi ile de cihazınızın tüm özelliklerinden verim alabilirsiniz.

İşte, Fito ile yapabilecekleriniz:

  • Cihazlarınız için servis talebi oluşturabilir ve taleplerinizin sürecini takip edebilirsiniz.
  • Cihaz arızası ve kullanımı konusunda destek içeriklerine ulaşabilirsiniz.
  • Duyuruları takip edebilir ve size özel kampanyalardan faydalanabilirsiniz.
  • Tüm cihazlarınızı tek bir yerden görüntüleyebilirsiniz.
  • Cihazlarınız için banka uygulaması başvurularında avantajlı komisyon oranı fırsatları yakalayabilirsiniz.
  • Mükellef bilgilerinin kontrolünü sağlayabilir ve yüklü olan bankalar listesine ulaşabilirsiniz.

Fito Uygulamasını Kimler Kullanabilir?

Fito Uygulamasını Kimler Kullanabilir?


Fito, Beko marka yazar kasa POS cihazları için kullanıma sunulan bir uygulamadır. Bu nedenle Fito’yu; Beko 220 TR Yazar Kasa POS, Beko 300 TR Yazar Kasa POS, Beko 400 TR Android POS ve Beko 1000 TR Pompa Yazar Kasa kullanıcıları kullanabilir. Eğer işletmenizde bu cihazlardan biri varsa Fito’yu hemen indirebilir, üye olarak cihazınızla ilgili süreçleri kolayca mobilden yönetebilirsiniz.

Fito’ya Nasıl Üye Olunur?

Fito’ya Nasıl Üye Olunur?


Fito’ya üye olmak son derece basittir. Sadece birkaç adımda kısa süre içerisinde üyeliğinizi tamamlayabilir ve Fito’nun avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Fito üyeliği için izlemeniz gereken adımlar şöyle:

  1. Uygulamayı indirin, açın ve ilk ekrandaki “Üye Ol” butonuna tıklayın.
  2. Vergi kimlik numaranız ile eşleşen cep telefonu numaranızı yazın.
  3. Cep telefonunuza gelen 6 haneli doğrulama kodunu, açılan ekrandaki kutucuklara yazarak telefon numaranızı doğrulayın.
  4. Doğrulama sonrası karşınıza gelen ve vergi kimlik numaranızla eşleşen işletme hakkındaki bilgileri kontrol edin.
  5. Listede karşınıza çıkmayan bir işletmeniz varsa “İşletme Ekle” butonu ile onları da listeye ekleyebilirsiniz.
  6. Bir sonraki ekrandaki kutucuklara vergi kimlik numaranızı ve cihazınızın Mali ID numarasını yazın. (Mali ID, POS cihazının arkasında bulunan 10 haneli numaradır.)
  7. Son olarak karşınıza çıkan bilgileri kontrol edin ve üyelik işleminizi onaylayın.

Fito Kullanmanın Avantajları

Fito kullanmanın en büyük avantajı, nitelikli servis destek hizmetine kolayca ulaşabilme imkânıdır. Uygulama içerisindeki ilgili adımları izleyerek hızlıca servis talebi oluşturabilir ve hemen destek alabilirsiniz. Ayrıca cihazın kullanım detaylarıyla ilgili kılavuzlara da Fito’dan ulaşabilir, profesyonel destek gerekmeyen problemleri kolayca kendiniz çözebilirsiniz.

Tüm POS cihazlarını tek bir uygulama üzerinden görebilme avantajı da Fito’da bulunuyor. Çok sayıda işletmeniz varsa farklı işletmelerinizde bulunan Beko marka yazar kasa POS cihazlarının tümünü tek ekranda görebilir, gerekli desteği hemen alabilirsiniz. Ayrıca duyuru ve kampanyaları anlık olarak görebileceğiniz için hiçbir avantajı kaçırmazsınız.

Fito Nasıl Kullanılır?

Fito’yu kullanmak için uygulamaya üye olup ardından kayıt bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekiyor. İlk kez üye olduğunuzda giriş ekranında sizden bir şifre oluşturmanız istenir. Şifrenizi aynı rakamları ve ardışık rakamları içermeyecek, 6 haneli olacak şekilde sadece rakamlarla oluşturmalısınız. Sonrasında telefon numaranız ve şifrenizle Fito’ya giriş yapabilir, uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Henüz uygulamayı yüklemediyseniz Google Play Store veya Apple App Store üzerinden Fito uygulamasının cihazınıza uygun olan versiyonunu hemen indirebilirsiniz.

Fito uygulamasının kullanım süreci ile ilgili detaylar için de aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz:

Token Uzman İçerik Yazarları

Yazar Avatarı

Token, 2018 yılında Koç Holding bünyesinde kurulmuştur. Token, Türkiye'nin lider ödeme sistemi platform sağlayıcısı olarak fiziksel ödeme cihazları ve dijital ödeme çözümleri sunar. Token’ın uzman yazar ekibi, ödeme sistemleri, finansal teknoloji, perakende çözümleri ve bankacılık gibi alanlarda kapsamlı bilgi birikimiyle güvenilir kaynaklardan analizler yaparak bilgilendirici içerikler üretir.